Postet nga: Nushe Kukaj-Mekaj

Pazaret në Fakultetin e Mjekësisë, vëllai i ish-ministrit Ramë Buja në bankën e të akuzuarit

Në gjykimin ndaj Abdyl Bujës - vëllait të ish-ministrit Ramë Buja si dhe Mentor Ismajli, Alban Azemit dhe Rizah Azemit të gjithë u deklaruan të pafajshëm pë...

Përplasje në mes të gjyqtares dhe prokurorit në gjykimin e zyrtarëve të Prishtinës

Ismet Haliti dhe Skender Canolli kanë dalur sot para gjykatës si të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, më saktësisht për mos rrënimin ...

Grupi i akuzuar për planifikim sulmesh terrorriste kundër KFOR-it hesht në gjykatë

Gjashtë të akuzuarit për terrorizëm, në seancën e sotme e shfrytëzuan të drejtën të mbrohen në heshtje.

Dëshmitari: Kontrata mes PTK-së dhe Z-Mobile që nga nënshkrimi ka pasur probleme

Në gjykimin ndaj ish-kryetarit të bordit të Telekomit, Rexhë Gjonbalaj dhe dy ish-kryeshefëve të kësaj kompanie publike, Agron Mustafa e Ejup Qerimi, të cilët akuzohen për ...

Fajdet: Rrëfimi i motrës që pagoi mijëra euro fajde të të vëllait

Në gjykimin për fajde dhe detyrim, për çka akuzohen Agron Shala, Bashkim Tahir si dhe Naim e Osman Toqani, ka dëshmuar Valentina Shala.

Rrëfimet e dëshmitarëve për mashtrimin me viza pune në gjykimin ndaj Milaim Zekës dhe dy të tjerëve

Bekim Mikullovci, Kastriot Aliu, dhe Kastriot Brahimi kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin për mashtrim me viza gjermane, shpëlarje parash dhe shmangie nga tatimi, ndaj ...

Një vit burgim për Liridon Sadikun, theri me thikë shokun e tij

Liridon Sadiku është dënuar me një vit burgim nga Gjykata për therjen me thikë të shokut të tij Fidan Mziut.

Konflikti te ‘Sami Frashëri’: Prokuroria e mbrojtja me kërkesa të ndryshme për të akuzuarit

Në gjykimin ndaj Adhurim Krasniqit dhe Fatbardh Abazit, të akuzuar për vrasje të rëndë në tentativë, Prokuroria kërkoi që dy të akuzuarit të shpallen fajtorë, ndërsa ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!