Postet nga: nushe kuka-mekaj

Ish-kryetari i Gjilanit dhe të tjerët lirohen nga akuza për krim të organizuar

Pas 5 viteve prej kur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte ngritur aktakuzën voluminoze kundër ish-kryetarit të Gjilanit, Qemajl Mustafa dhe 35 të akuzuarve të tjerë, gjykata vendosi që sot ...

Arsyet e rihapjes së seancës ndaj Qemajl Mustafës, i akuzuar për krim të organizuar

Pas 5 viteve prej kur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte ngritur aktakuzën voluminoze kundër ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të tjerë, gjykata vendosi që ...

5 vite pas ngritjes së aktakuzës, sot pritet të shpallet aktgjykimi ndaj Qemajl Mutafës, i akuzuar për krim të organizuar

Kanë kaluar 5 vite prej kur Prokuroria Speciale e Kosovës kishte ngritur aktakuzën voluminoze kundër ish kryetarit të Gjilanit Qemajl Mustafa dhe 38 të akuzuarve të tjerë.

Gjykimi për korrupsion, prokurori thotë se nuk i posedon shkresat e lëndës

Prokurori Ali Uka sot gjatë procedurës së provave deklaroi se ai nuk i posedon të gjitha shkresat e lëndës për një rast gjyqësor ku ish-shefi ...

Gjykimi për vrasjen e Arben Dekajt, i akuzuari: Natën kritike kam qenë te nëna për darkë

Kamber Buleshkaj, i cili po akuzohet për vrasjen e Arben Dekajt, tha se natën kritike ka qenë te shtëpia e nënës së tij për ...

Pejë, Zyrtari i komunës akuzohet se ka fshirë 18 mijë euro borxhe tatimore

3 dëshmitarë kanë dalë sot para gjykatës për të dëshmuar lidhur me procesin gjyqësor, ku Haki Kartallozi, zyrtar i komunës së Pejës, po akuzohet ...

Pejë - Gjykimi për grabitjen e vitit 2018

Dëshmitarë të shumtë dolën sot para gjykatës së Pejës për të dhënë versionin e tyre për grabitjen që kishte ndodhur në Pejë në ...

Gjykata ndalon publikimin e deklaratave të dëshmitarëve në procesin gjyqësor ndaj ish drejtorit të Inspektoratit në Pejë