Postet nga: Nuredin Begolli

Polici i Akuzuar për Keqpërdorim të Informatës Shpallet i Pafajshëm

Rreshteri policor i akuzuar për keqpërdorim të informatës zyrtare, të hënën u shpall i pafajshëm.

I Dëmtuari: Informata e Nxjerrë nga Polici më la pa u Fejuar

Deli Hoxha doli sot para gjykatës për ta fajësuar rreshterin policor se i ka prishur lidhjen e dashurisë të cilën tha se po priste ta forconte ...

Rreshteri i Policisë Mohon Keqpërdorimin e Informatës Zyrtare

Rreshteri i Policisë së Kosovës, Nuredin Begolli, i akuzuar për veprën penale – keqpërdorim të informatës zyrtare, ka vazhduar me dhënien e deklaratës para ...

Deklarohet Rreshteri Policor, i Akuzuar për Keqpërdorim të Informatës Zyrtare

Rreshteri i Policisë së Kosovës, Nuredin Begolli, i akuzuar për veprën penale – keqpërdorim të informatës zyrtare, ka dhënë deklaratë para Gjykatës në Prizren.

Deli Hoxha Thotë se u Kërcënua nga Rreshteri Policor

Deli Hoxha Thotë se u Kërcënua nga Rreshteri Policor

Deli Hoxha, i dëmtuari në gjykimin e rreshterit policor Nuredin Begolli tha në gjykatë se është kërcënuar nga i akuzuari për keqpërdorim të informatave.

Shtyhet Gjykimi i Rreshterit për Keqpërdorim të Informatës

Në çështjen penale ku akuzohet rreshteri policor Nuredin Begolli për keqpërdorim të informatës zyrtare, seanca u shty pasi që mbrojtësi i tij avokati Hajrip Krasniqi nuk ...

Shoku i të Dëmtuarit Dëshmon në Gjykimin e Rreshterit

Në gjykimin e rreshterit Nuredin Begolli për keqpërdorim të informatës zyrtare, dëshmoi Zani Vula, shok i të dëmtuarit të këtij procesi Deli Hoxha dhe ...

Rreshteri Deklaron Pafajësinë për Keqpërdorim të Informatës

Rreshteri policor Nuredin Begolli u deklarua i pafajshëm në seancën fillestare të gjykimit ndaj tij për keqpërdorim të informatës zyrtare.