Postet nga: numërimi

Nis numërimi i votave të diasporës, ekspozohen zarfet e fletëvotimeve

Numërimi i votave që kanë ardhur me postë në Kosovë ka filluar sot nga ora 18:00 në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Nis numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka filluar të bëhet numërimi i votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta.

Po vazhdon numërimi i 141 vendvotimeve

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) Valmir Elezi ka thënë se në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po vazhdon rinumërimi i 141 vendvotimeve.

Sami Kurteshi: Votat nga jashtë të verifikohen secila veç e veç

Në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), mospajtimet e kundërshtimet u lidhën kryesisht rreth votave të ardhura nga mërgata dhe numrit të lartë të refuzimit të ...

Arsyet pse po refuzohen votat e diasporës sipas KQZ-së - VIDEO

Nga procesi i vlerësimit të pakove të supozuara me fletëvotime, nga jashtë nga 6 mijë e 700 zarfe, janë refuzuar 1 mijë e 891 zarfe me fletëvotime, kurse janë aprovuar 4 mijë ...

Fillon numërimi i votave të diasporës

Komisioni Qendror i Zgjedhje ka përfunduar procesin e vlerësimit të fletëvotimeve të votave të diasporës.

Parregullsi në numërime, në Drenicë u hiqen votat kandidatëve të LDK-së

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), më 6 tetor, në zgjedhjet e parakohshme parlamentare në komunën e Drenasit arriti t’i marr mbi 5% të votave, apo 1 mijë e 324 vota, ndë...

Vendimi për rinumërimin e 530 vendvotimeve shtyen procesin e numërimit të votave me kusht

Në orën 16:00 në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pritet të filloj rinumërimi i 530 vendvotimeve.