Postet nga: numërimi i votave

Përfundon numërimi i votave nga diaspora

Pas rreth një orë e gjysmë, ka përfunduar numërimi i 1806 pakove me fletëvotime nga diaspora.

Numërohen mbi 20 mijë vota më kusht dhe personave më nevoja të veçanta, VV prin

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve po vazhdon numërimi i mbi 27 mijë votave me kusht dhe të personave me nevoja të veçanta.

Detajet e vendimit të Supremes që anuloi vendimin e PZAP-së ndaj votave të Diasporës

Një kolegj i Gjykatës Supreme i përbërë nga gjyqtarët Nebojasha Boriçiq, kryetar, Shukri Sylejmani dhe Agim Maliqi, anëtar ka vendosur pro ankesës së ...

Rezultatet aktuale të votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve është duke vazhduar numërimi i votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta.

Fillon numërimi i votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve (QNR) sot pasdite ka filluar numërimi i votave me kusht dhe atyre me nevoja të veçanta.

Shpërputhje e votave të PDK-së në Skenderaj - Dokument

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Skenderaj, kanë vërejtur se në gjimnazin “Hamëz Jashari” prin Partia ...

(Dokument) Skemat e 'vjedhjeve' të votave në Skenderaj

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Skenderaj, kanë vërejtur se në shkollën e mesme teknike “Anton Ç...

Gjakovë: Ramush Haradinajt i vidhen votat në AAK

Monitoruesit e KALLXO.com, të cilët janë duke përcjellë procesin e rinumërimit të votave në Gjakovë, kanë vërejtur se në dy vendvotime kandidati për kryeministë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!