Postet nga: numan baliq

Numan Baliq shpallet fajtor për sulm seksual

Gjykata e Pejës e ka dënuar me dy vjet burg efektiv ish ministrin e Shëndetësisë Numan Baliq, i cili nga prokuroria po akuzohet se duke u ...

Supremja: Ish-ministri Baliq do të duhej të shpallej fajtor për ngacmim

Gjykata Supreme përmes një vendimi ka konstatuar se ish-ministri i Shëndetësisë, Numan Baliq, do të duhej të shpallej fajtor për veprën penale të ngacmimit në...

Kandidati boshnjak e quan gabim deportimin e ‘gylenistëve’

Kandidati boshnjak nga Partia e Aksionit Demokratik (SDA), , Numan Baliq, ka thënë se ka qenë gabim deportimi i gjashtë shtetasve turq.

Ish-ministri Baliq lirohet nga akuza për ngacmim

Numan Baliq, ish-ministër e Shëndetësisë është liruar nga aktakuza për ngacmim ndaj një praktikanteje të Spitalit të Pejës.

Ish-ministri i Shëndetësisë mohon ta ketë ngacmuar praktikanten e Spitalit të Pejës

Ish-ministri i Shëndetësisë dhe mjeku i Spitalit të Pejës, Numan Baliq, tha në gjykimin e tij për ngacmim se nuk ndihet fajtor për akuzën ...

Aktakuzë ndaj ish Ministrit të Shëndetësisë për ngacmim të praktikantes

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë për ngacmim seksual ndaj ish ministrit të shëndetësisë Numan Baliq.

Ish- ministri në prokurori për tentim-dhunimi

Ish ministri i Shëndetësisë dhe kryetari aktual i partisë boshnjake Partia e Aksionit Demokratik (SDA), Numan Baliq, është paraqitur në prokurori për të dhënë deklaratën ...

Numan Baliq Tregon Pse u Shkarkua nga Pozita e Zëvendësministrit

Numan Baliq ka konfirmuar raportimin e KALLXO.com se sot është shkarkuar nga pozita e zëvendësministrit të Administratës Publike.