Postet nga: Nuhi Uka

Avokatit-dëshmitar nuk i kujtohet autorizimi për tokat në gjykimin e Azem Sylës

Gjykimi ndaj Azem Sylës dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, pastrim parash, shmangie nga tatimi, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së rreme ka vazhduar të ...

Dëshmitarja në rastin ‘Toka’: Unë i kryeja lëndët trashëgimore, i nënshkruante Nuhi Uka

Gjykimi ndaj ish-deputetit të PDK-së, Azem Syla dhe të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar, keqpërdorim të detyrës, marrje ryshfeti, mashtrim, legalizim të përmbajtjes së ...

Vdes ish-kryetari i Gjykatës së Prishtinës

Përmes një njoftimi për media, Oda e Avokatëve të Kosovës ka njoftuar se ka vdekur avokati Nuhi Uka.

Refuzohet Kërkesa për Paraburgimin e Nuhi Ukës

Prokurori italian i EULEX-it Danilo Ceccarelli kishte bërë kërkesën për caktimin e masës së paraburgimit para tri ditësh ndaj Nuhi e Ramadan Ukës ...

Kërkohet Paraburgimi i Nuhi Ukës

Prokurori Italian Danilo Cecarelli kërkoi nga Gjykata Themelore në Prishtinë që Nuhi Ukën ta kthejë në paraburgim lidhur me rastin e tokave ku të akuzuar për krim ...

Aktakuza: Pensioni i Zvicrës Financoi Grupin e Azem Sylës

Prokuroria Speciale ka ngritur pretendime se paratë nga Sigurimi Social të Zvicrës mund të jenë shfrytëzuar për financimin e grupit kriminal të drejtuar nga  ish komandanti i ...

Ekskluzive: Aktakuza Voluminoze Ndaj Grupit të Azem Sylës

Prokurorit Italian Danillo Ceccarelli i janë dashur 264 faqe aktakuzë për të argumentuar se grupi  i drejtuar nga Azem Syla është njëri nga grupet më të mëdha kriminale ...

Lirohet Nuhi Uka

Lirohet Nuhi Uka

Nuhi Uka, kryetari i ish-Gjykatës Komunale në Prishtinë, u shpall i pafajshëm sot nga Gjykata Themelore e Prizrenit.