Postet nga: npb

Banesat sociale

Gjendje e rëndë me higjienën tek banesat sociale, rekomandohet që NPB të mirëmbajë objektet

Një komision i formuar nga Komuna e Prishtinës për verifikim të shfrytëzimit të pronave komunale siç janë banesat e rasteve sociale në 'Bregun e Diellit', 'Hajvali' dhe ...

NPB mbuloi pozita me ushtrues detyre jashtë afateve ligjore

Zyra Kombëtare Auditimit (ZKA) në raportin për pasqyrat financiare të Ndërmarrjes Publike Banoresore të Prishtinës (NPB) për vitin 2022 ka identifikuar 9 raste që ndërmarrja i ...

Auditori: NPB me ushtrues detyre që nga viti 2021, jo në pajtueshmëri me ligjin

Zyra Kombëtare e Auditimit ka identifikuar nëntë raste që Ndërmarrja Publike Banesore i kishte mbuluar me pozita si ushtrues detyre, të cilët kishin tejkaluar afatet ligjore ...

ZKA: Disa lokalet të NPB-së shfrytëzohen pa kontrata valide

Zyra Kombëtare e Auditimit ka identifikuar gjashtë raste në Ndërmarrjen Publike Banesore në Prishtinë, në të cilat kontratat për shfrytëzim të lokaleve kishin skaduar vite më ...

Anulohet vendimi për projektin e NPB-së në Lakërishtë

Aksionarët e Ndërmarrjes Publike Banësore kanë mbajtur një konferencë për media lidhur me projektin afaristo-banesor në lagjen Lakërishtë në kryeqytet.

Prokuroria jep detaje për bastisjet e sotme në lidhje me projektin 120 milionësh të NPB-së

Prokuroria Speciale e Kosovës ka dhënë detaje për bastisjet që janë kryer gjatë ditës së sotme nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit ...

Krimet ekonomike në aksion në Prishtinë, PSD thërret konferencë për media

Partia Socialdemokrate ka thirrur konferencë për media në ora 13:00.

Krimet ekonomike në aksion, kontrolle në disa lokacione në Prishtinë

Policia e Kosovës, Departamenti i krimeve ekonomike në Prishtinë po zhvillon një aksion në disa lokacione.