Postet nga: Noteria

Emërohet Komisioni për dhënien e provimit për Noterinë

Ministria e Drejtësisë ka marrë vendim për emërimin e Komisionit për dhënien e provimit për Noterinë.

UNDP lansoi raportin mbi rrezikshmërinë nga korrupsioni në fushën e Noterisë

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim në Kosovë, përmes projektit Mbështetje Përpjekjeve Kundër Korrupsionit ka lansuar gjetjet e Raportit mbi Vlerësimin e Rrezikshmë...

Tahiri: Rreth 875 persona kanë kërkuar t’i nënshtrohen testit për noteri

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri është duke raportuar para Komisionit Parlamentar për procesin e rekrutimit të Noterisë.

Ministri i Drejtësisë insiston se konkursi për noterë ishte pa probleme

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka mbledhur sot mediat për të dhënë sqarime lidhur me konkursin dhe procesim e testimit të noterëve, proces ky i kritikuar ...

Ymeri: Procesi i rekrutimit të noterëve të hetohet nga shteti e të vlerësohet nga partnerët zviceranë

Deputeti nga Partia Socialdemokrate, Visar Ymeri, ka thënë se procesi i noterëve duhet të hetohet nga organet e shtetit e të vlerësohet nga partnerët zviceranë.

Dëgjim Publik për Pakon e Ligjeve që Garantojnë të Drejtat Pronësore

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit, do të mbajë dëgjim publik.