Postet nga: njohjet e kosovës

Vuçiq: Priten tërheqje të reja të njohjes së Kosovës

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka thënë në Uashington se vendi i tij do të pezullonte veprimet diplomatike për të tërhequr njohjen e pavarësisë së ...

Rishkruarja e politikës së jashtme të Kosovës

Debakli diplomatik me Xhamajkën dhe ngjarjet në Forumin e Sigurisë së Mynihut kanë shpërfaqur gjendjen e turpshme të përpjekjeve diplomatike të Kosovës dhe kanë vënë ...

Sa shtete e kanë tërhequr njohjen ndaj Kosovës?

Shpeshherë diplomacia serbe deklaroi se Kosovës iu hoqën njohje të shtetësisë.

Rrëfimi i lobistit: ‘Gambia ka dashur ta heq njohjen’

Bedri Emini, lobist i Kosovës ka thënë se shteti i Gambisë nga Afrika ka dashur ta tërheq njohjen e shtetësisë ndaj Kosovës.Ai ka thë...

Vendnumërimi diplomatik i Kosovës për ç’njohjet

Kosova nuk ka marrë asnjë njohje të re gjatë vitit 2019 dhe për më shumë është ballafaquar me diplomacinë agresive të shtetit të Serbisë, autoritetet e të cilit kanë theksuar ...

Prioritetet e politikës së jashtme të Kosovës pas zgjedhjeve të tetorit 2019

Listës së dështimeve të shtetit të Kosovës në këto vite, sidomos pas pavarësisë, padyshim se nuk i mungon as politika e jashtme. Për fat ...

Intensifikimi i betejës mbi njohjet e Kosovës është i kotë

As Serbia dhe as Kosova nuk do të dalin fitimtare kundër tjetra-tjetrës në betejën e tyre të vazhdueshme rreth njohjeve të pavarësisë së Kosovës, sidomos ...

Haradinaj: Kemi nevojë për më shumë njohje

Kryeministri Ramush Haradinaj ka deklaruar se Kosova ka nevojë për më shumë njohje të reja të vendeve të botës.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!