Postet nga: njesite speciale

VIDEO: Njësitë Speciale në gjendje gatishmërie në Mitrovicë

Forcat e njësive speciale të Policisë së Kosovës po qëndrojnë në gjendje gatishmërie Mitrovicë.

VIDEO: Njësitë Speciale me autoblinda vendosen në rrugën për Leposaviq

Forcat policore të Kosovës me mjete të blinduara janë vendosur në rrugën Mitrovicë- Leposaviq.

Sa pritet të investohet për armët e pajisjet e Njësive Speciale të Policisë së Kosovës?

Qeveria e Kosovës ka planifikuar një buxhet prej 1 milion e 300 mijë euro për armë dhe pajisje speciale për Njësitë e Specializuara të Policisë së Kosovës ...

Kurti: Çështja nuk është Rakiqi, shkarkimi i tij do ta bënte çështje

Shefi i Qeverisë kosovare, Albin Kurti, ka thënë se operacioni i djeshëm i forcave të rendit në katër komuna të Kosovës, i cili kishte synim luftë...

VIDEO - Situatë e qetë në veri, rrëmuja e barrikadat mbesin, qytetarët shpërndahen

Mbetje të mjeteve piroteknike, shok-bombave, vetura të dëmtuara e barrikadat e vendosura në mes të rrugës në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicën e Veriut vazhdojnë të ...

FOTO - Largohet barrikada në Mitrovicën e Veriut

(Lajm i përditësuar -19:09)

Policia e Kosovës mohon se Njësitë Speciale dëmtuan veturat në Bërnjak

Policia e Kosovës gjatë ditës së sotme ka mohuar në tërësi se Njësite Speciale kanë dëmtuar disa automjete private të parkuara në rrugën ...

Dita e shtatë e bllokimit të rrugëve që çojnë për në Jarinjë dhe Bërnjak

Sot është dita e shtatë e bllokimit të rrugëve që çojnë në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak.