Postet nga: Njesia Speciale

Pamje, këto pajisje po i instalon policia në Bërnjak

Në kolonën me afër 10 kamionë janë parë të ngarkuara blloqe betoni, gjenerator, kontejnerë dhe pajisje të tjera.

Pamje - Policia tregon forcën, patrullon me autoblinda në Mitrovicë

Patrolla të Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë parë në veri të vendit.

Secila veturë në Stacionin e Autobusëve po kontrollohet nga Policia

Secila veturë brenda perimetrit të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë është duke u kontrolluar pas alarmit për mjet shpërthyes.

Njësia Speciale dhe Njësia e qenve K9 arrijnë në Stacionin e Autobusëve pas alarmit për mjet shpërthyes

Njësia Speciale dhe njësiti K9 i Policisë së Kosovës janë aktualisht në Stacionin e Autobusëve në Prishtinë pas një alarmi për mjet shpërthyes.

FOTO - Aksioni i Prokurorisë në Prizren, arrestohen disa të dyshuar për fajde

Gjatë ditës së sotme, Njësitë Speciale të Policisë kanë asistuar Prokurorinë e Prizrenit në një aksion të realizuar në së paku gjashtë lokacione në rajonin e Prizrenit.

VIDEO - Aksioni i Specialëve kundër të dyshuarve për ryshfet me ndërtimet në Brezovicë

Kallxo.com ju sjellë pamje ekskluzive nga aksioni i Njësive Speciale mëngjesin e sotëm në Shtërpcë.

Polici i Kosovës me mitraloz, ngjashëm si në filma

Gjatë operacionit në veri të vendit, Policia e Kosovës ka ekspozuar edhe disa armë të cilat nuk janë parë më parë në publik.

Njësia speciale nuk largohet deri në largim të barrikadës me mbishkrim 'Bashkësia e Komunave serbe' - Pamje

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës nuk është tërhequr ende nga pika kufitare në Jarinjë.