Postet nga: Njesia Speciale e Policise se Kosoves

VIDEO - Autoblindat e Njësisë Speciale të Kosovës vendoset në kampin e Policisë ‘Belvedere’ në Mitrovicën e Jugut

Ekipi Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës ka filluar të mblidhet në kampin 'Blevedere' në lagjen Bair të Mitrovicës së Jugut.

VIDEO - Përfundon protesta e OVL-UÇK, Njësia Speciale e Policisë së Kosovës largohet nga Kuvendi

Pjesëtarët e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës janë larguar nga oborri i Kuvendit të Kosovës pasi protesta e Organizatës së Veteranëve të ...

Atmosfera në rrugët e Mitrovicës gjatë parakalimit të Njësive Speciale - Pamje

Qytetarë të shumtë kanë dal t’i presin ekipet e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës që u tërhoqën sot gjatë ditës nga pikat kufitare ...

13 ditë pas bllokadave largohen Njësitë Speciale nga Jarinja dhe Bërnjaku - Pamje

Pas 13 ditë bllokadë në pikat kufitare në Jarinjë dhe Bërnjak me një marrëveshje të arritur Bruksel mes Kosovës dhe Serbisë, sot gjatë ditë është bërë largimi ...

Njësia Speciale tërhiqet edhe nga Bërnjaku - VIDEO

Njësia Speciale e Policisë së Kosovës pas pikës kufitare Jarinjë është tërhequr edhe nga Bërnjaku.

Tërhiqet Njësia Speciale e Policisë, KFOR merr kontrollin në Jarinjë

Pas më shumë se 6 orë Njësitë Speciale të Policisë së Kosovës janë tërhequr nga afërsia e pikës kufitare Jarinjë.

Mblidhen më shumë protestues në Jarinjë - Pamje

Para pak minutave është parë rritje e numrit të protestuesve në afërsi të pikës kufitare Jarinjë.