Postet nga: njazi thaçi

Bordi i Qeverisë Kurti shkarkon kushëririn e Hashim Thaçit

Bordi i Përkohshëm i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), ka shkarkuar sot Njazi Thaçin, drejtorin e kësaj ndërmarrjeje, i cili është edhe kushë...

Konjufca: Bordet e përkohshme do t`i dërgojnë në shtëpi njerëzit si Njazi Thaçi

Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca ka thënë se ‘debati’ i krijuar pas emërimit të disa anëtarëve të Lëvizjes Vetëvendosje nëpë...

Sfidat e KEK-ut për stabilitet dhe siguri energjetike, 437 milionë euro investime për tri vjet

Korporata Energjetike e Kosovës në tri vitet në vijim ka nevojë të realizojë investime të mëdha kapitale, vlera e të cilave do të arrijë në rreth 437 milionë euro.

KEK-u tejkalon të gjitha parashikimet, 23 milionë euro profit për 11 muaj

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) është dëshmia me e mirë për të demantuar të gjithë ata qe pretendojnë se një ndërmarrje publike e menaxhuar nga stafi ...

Drejtori i KEK-ut me BMW

Njazi Thaçi, kushëriri i presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi është zgjedhur drejtor menaxhues i KEK-ut në tetor të vitit të kaluar.

Fillon investimi për hapësirat e gjelbëruara në tokat e KEK-ut

Në komunën e Obliliqt ka filluar faza e investimeve në kultivimin e tokave dhe ndërtimin e parqeve të gjelbëruara në hapësira qindra hektarëshe në tokat ...

KEK-u në vitin 2018 kaloi planin e prodhimit për 10 milionë euro

Viti 2018 ka qenë vit me plot angazhime dhe të arritura për Korporatën Energjetike të Kosovës.

Starton 'Njësia B1' dy ditë para afatit, KEK-u në prodhim me kapacitete të plota

Pas një remonti kompleks, “Njësia B1” e Termocentralit “Kosova B” është kthyer në prodhim. Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) nga sot është në prodhim me kapacitete të plota. ...