Postet nga: njazi rexha

Shtyhet gjykimi për tentim vrasje në Mitrovicë, mungoi prokurori

Seanca e gjykimi ndaj Berat Rexhepit i akuzuar nga Prokuroria e Mitrovicës për tentim vrasjen e Avdi Hamzës është anuluar.

Dosja e Prokurorisë për kontabilistin, akuzohet se përvetësoi mbi 270 mijë euro në kompaninë ku punonte

Seanca gjyqësore ndaj Srboljub Dimitrijeviq, i akuzuar për përvetësimin e mbi 250 mijë eurove ka dështuar të mbahet.

Në gjykimin për grabitje nuk vijnë të dëmtuarit, dështon seanca

Në gjykimin kundër Fitim Imerit, Jahir Xhafës dhe Ramë Baliut të akuzuar për grabitjen e Fitim Imerit edhe për armëmbajtje pa le leje dështoi ...

Gjykata liron për herë të dytë të akuzuarin për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë

Gjykata liron për herë të dytë të akuzuarin për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë.

Përfundoi gjykimi për vrasjen e Isa Karaxhyzit në pompën e benzinës në Pejë

Përfundoi gjykimi për vrasjen në pompën e benzinës në Pejë.

Zyrtari i pyjeve në Mitrovicë dënohet me 3 mijë euro gjobë

Hajriz Kajtazi i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare sot u dënua nga Gjykata e Mitrovicës me 6 muaj burgim.

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra

Zyrtari për pyje në Mitrovicë pranon fajësinë që në vend të 12 metrave dru kishte shkruar vetëm1.2 metra

Gjykimi për vrasjen me pagesë të Sabit Lushtakut, incident në të cilin u vra dikush tjetër

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj Driton Latifit, i akuzuar se pagoi për ta vrarë Sabit Lushtakun nga Prekazi.