Postet nga: Njazi Morina

Njazi Morina, zgjidhet mbikëqyrës në Gjykatën e Gjakovës, dega Malishevë

Këshilli Gjyqësor i Kosovës, në takimin e 266-të nën udhëheqjen e Kryesuesit Albert Zogaj ka zgjedhur mbikëqyrësin e Gjykatës së Gjakovës, ...

VIDEO: Burg e gjobë për ish-inspektorin e ATK-së

Gjykimi ndaj Driton Fetahut ish-inspektor i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK) e Bledar Haskut kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, ka marrë epilog, ...

Prokurori heq dorë nga ndjekja penale e të akuzuarit për dhënie të mitos, kërkon dënimin e të akuzuarit për marrje të mitos

Prokurori i Gjakovës, Ali Uka ka hequr dorë nga ndjekja penale ndaj të akuzuarit për dhënie të mitos, Bledar Haskut.

Tentim-vrasja shkaku i mosmarrëveshjes për bilardo, i akuzuari jep versionin e tij për ngjarjen

Në Gjykatën e Gjakovës, Josip Imeri, i akuzuar për tentim-vrasjen e Agron Drenit, dha mbrojtjen e tij para trupit gjykues të përbërë nga Drilon Haraç...

Japin mbrojtjen ish-inspektori i ATK-së dhe një kontabilist, nën akuzat për korrupsion

Driton Fetahu ish-inspektor i Administratën Tatimore të Kosovës (ATK) e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, po akuzohen për marrje ...

Ish-inspektori i akuzuar i ATK-së kërkoi kohë shtesë për ta dhënë mbrojtjen e tij në Gjykatë

Në gjykimin ndaj Driton Fetahu, ish-inspektor i ATK-së e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion, u lexuan shkresat e lëndes dhe u ...

Dëgjohen dëshmitarë në gjykimin ndaj ish-inspektorit të ATK-së

Driton Fetahu, ish-inspektor i ATK-së dhe Bledar Hasku, kontabilist, të akuzuar për vepra qe ndërlidhen me korrupsion dolën sot para gjykatës në seancën ku u ...

Ish-ministri Pal Lekaj ballafaqohet me dëshmitarët në gjykimin për korrupsion