Postet nga: Njazi Kryeziu

Nesër shpallet aktgjykimi për të akuzuarit e rastit ‘Pronto’

Gjykata e Prishtinës vitin 2020 e nis me aktgjykim në një prej rasteve më të përfolura.

Pamje:Përplasja në mes Prokurores Speciale dhe Avokati të Besim Beqajt

Besim Beqaj, i akuzuar në rastin e njohur si “Pronto’ e ka dhënë fjalën përfundimtare në gjykimin ndaj tij, Adem Grabovcit dhe të tjerëve.

Rasti 'Pronto', Adem Grabovci: Neve na është dhënë dënimi publik

Adem Grabovci, ish deputet i PDK-së, i akuzuar në rastin e njohur si ‘Pronto’, ka dhënë fjalën e tij përfundimtare.

Prokurorja speciale kërkon dënimin e Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin 'Pronto'

Procesi gjyqësor ndaj Adem Grabovcit dhe 10 të akuzuarve të tjerë në rastin e njohur si ‘Pronto’ pritet të përfundojë sot.

Rasti ‘Pronto’, ndryshohet aktakuza ndaj Adem Grabovcit dhe Besim Beqajt

 

Rasti ‘Pronto’, prokurorja pyet të akuzuarin: A mjafton të jesh burrë i mirë e të punësohesh?

Në gjykimin e rastit të njohur si “Pronto”, në Gjykatën e Prishtinës sot është marrë në pyetje i akuzuari Fatmir Shurdhaj.

Aktakuzë ndaj ish- drejtorit të Urbanizmit në Prizren

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, Njazi Kryeziu, nën dyshimin për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

I akuzuar për 'Pronto', largohet edhe këshilltari i Veselit

Ish- këshilltari politik i kreut të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, Njazi Kryeziu, ka thënë se ai ka ofruar dorëheqje nga pozita e këshilltarit të ...