Postet nga: Nisma-AKR-PD

Nisma thotë se ka përfunduar rinumërimi dhe se janë pjesë e Kuvendit

Koalicioni NISMA-AKR-PD ka thënë se procesi i rinumërimit ka përfunduar në QNR dhe se në bazë të këtij procesi ata janë bërë pjesë e Kuvendit ...

Ismaili: Nisma-AKR-PD ka gjasë të mos e kalojë pragun

Përderisa ende është duke vazhduar rinumërimi i më shumë se gjysmës së vendvotimeve nga zgjedhjet e 6 tetorit, ende nuk dihet nëse përfundimisht koalicioni Nisma-AKR-PD do ...

Dështimi katastrofal i ministrave të NISMA-AKR që synonin postin e deputetit

Koalicioni parazgjedhor NISMA-AKR-PD nuk e ka kaluar pragun për t`u bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës, nga zgjedhjet e jashtëzakonshme të 6 tetorit, e që rrjedhimisht ...

Zyrtare: Koalicioni i Nismës nuk e kalon pragun

Koalicioni parazgjedhor Nisma Socialdemokrate - Aleanca Kosova e Re - Partia e Drejtësisë, nuk e kanë kaluar pragun për tu bërë pjesë e Kuvendit të Kosovës, ...

PZAP e refuzon ankesën e koalicionit NISMA-AKR-PD për votat nga Serbia

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) e ka refuzuar dhe cilësuar si jashtë afatit ligjor, ankesën e koalicionit NISMA-AKR-PD, për 3,700 zarfet më vota të ardhura ...

PZAP refuzon ankesën e NISMA-AKR-PD për mosnumërimin e votave të ardhura nga Serbia

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) sot ka hedhur poshtë kërkesën e koalicionit NISMA-AKR-PD, me anë të së cilës është kërkuar të përjashtohen ...

Pak vota për Fatmir Limajn në katundin e tij

Në vendlindjen e Fatmir Limajt, në fshatin Banjë të Malishevës, koalicioni Nisma-AKR-PD, ka marrë mbi 50 për qind të votave.

Edhe koalicioni NISMA-AKR-PD dënohet për shkelje të heshtjes zgjedhore

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka miratuar dy ankesat e organizatave BIRN dhe Internews Kosova, për shkelje të heshtjes zgjedhore nga koalicioni NISMA-AKR-PD, duke e dë...