Postet nga: Nikollë Komani

Nuk mbahet gjykimi ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë  

Seanca gjyqësore ndaj Ismet Kryeziut, ish-shef shërbimeve publike në Malishevë, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare nuk u mbajt sot në Gjykatën e ...

Dështon seanca ndaj ish-drejtorit i Gjimnazit në Malishevë

Izet Hoti, drejtori i Gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë, ishte dënuar me tetë muaj burg dhe 1 mijë euro gjobë për marrje ryshfeti.

Inspektori i ATK-së i akuzuar se mori ryshfet para e karrige, deklarohet rreth fajësisë

Në rastin e Driton Fetahu ish-inspektor i ATK-së, e Bledar Hasku kontabilist, të akuzuar për vepra që ndërlidhen me korrupsion, sot para gjykatësit Nikollë Komani ata u ...

Afër fundit gjykimi për kabllon e rrymës ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë

Gjykimi për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë, Ismet Mazreku, në gjykatën e Gjakovës vazhdoi sot me dëshminë ...

Gjykimi për marrje ryshfeti- Foto/ Tringa Rruka

Ish-drejtori i gjimnazit të Malishevës në rigjykim për ryshfet

Izet Hoti, drejtori i gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë, ishte dënuar me tetë muaj burg dhe 1 mijë euro gjobë për marrje ryshfeti.

Arsyetimet e Apelit dhe Supremes për rastin e ish-shefit të shërbimeve publike në Malishevë

 

Nis sërish gjykimi i ish-Drejtorit të Gjimnazit të akuzuar për ryshfet

Izet Hoti, Drejtori i Gjimnazit "Hamdi Berisha" në Malishevë po gjykohet sërish në Gjykatën e Gjakovës

Gjakovë, refuzohet kërkesa për hudhje të akuzës për kanosjes

Miftar Guniqi, i akuzuari për kanosjen e Elvis Bytyqit dhe armëmbajtje pa leje, kërkoi nga gjykata që aktakuza e kanosjes e ngritur ndaj tij nga Prokuroria, të ...