Postet nga: Nikollë Komani

Dënohet ish-shefi i Shërbimeve Publike të Komunës së Malishevës

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare ndaj ish-shefit të Shërbimeve Publike të Komunës së Malishevës, Ismet Mazreku, sot Gjykata e Gjakovës e ...

Jepet fjala përfundimtare në gjykimin e ish-zyrtarit të Malishevës, Prokuroria kërkon dënimin e tij

Në gjykimin për keqpërdorim të detyrës zyrtare të ish-shefit të Shërbimeve Publike të Komunës së Malishevës, Ismet Mazreku, sot u dha fjala përfundimtare.

Gjykata e Gjakovës jep bilancin për vitin 2019-të

 

Ish-zyrtari i komunës së Malishevës qan në gjykatë

Ismet Mazreku, ish- zyrtar komunal i Malishevës, u përlot në gjykatën e Gjakovës kur u thirr nga gjykatësi që të deklarohet rreth akuzës pë...

Gjykimi për keqpërdorim me kabllo elektrike, dëshmon eksperti  

Ish-shefi i shërbimeve publike në Malishevë po akuzohet se hapi tender për një kabllo elektrike që nuk u vendos asnjëherë në fshatin e paraparë.

Caktohet dita për shikimin e kabllos kontestuese në gjykimin për korrupsion

Muharrem Hoti, ka dhënë dëshminë e tij në seancën gjyqësore ndaj të akuzuarit për korrupsion, ish-drejtorit të Shërbimeve Publike në Malishevë, Ismet Mazreku.

Gjakovë – Burg dhe gjobë për grabitjen në tentativë

Dorlir Nura nga Skenderaj, i akuzuar për grabitje në tentativë, u dënua me 5 vite burgim dhe 2000 euro gjobë.

I akuzuari e pranon se tentoi ta grabisë shtëpinë në Rahovec

Njëri nga të akuzuarit për grabitjen në tentativë në një shtëpi në Rahovec e ka pranuar fajin.  I akuzuari i dytë po vazhdon të jetë i arratisur.