Postet nga: Nik Gjeloshaj

Zgjedhjet në Tuz, Nik Gjeloshaj fiton mandatin, shqiptarët nisin festën

Nik Gjeloshaj dhe koalicioni “Forumi Shqiptar” merr 18 mandate dhe zyrtarisht fiton të drejtën edhe për kryetarin e komunës së Tuzit.

Presidentja Osmani falënderon komunat e Ulqinit dhe Tuzit për strehimin e kosovarëve gjatë luftës

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani në kuadër të vizitës zyrtare në Mal të Zi ka vizituar komunat e Ulqinit dhe Tuzit.

Mediat në Mal të Zi: Kryetari i Tuzit, Nik Gjeloshaj, është ndaluar nga Policia

Mediat në Mal të Zi raportojnë se kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, është shoqëruar në Policinë e Podgoricës.

Alternativa Shqiptare në Mal të Zi, paralajmëron shqyrtimin e mundësisë që Tuzi të bëhet pjesë buxhetore e Shqipërisë ose Kosovës

Alternativa Shqiptare në Mal të Zi, e udhëhequr nga Kryetari i Bashkisë së Tuzit, Nik Gjeloshaj, tha se do të konsiderojnë seriozisht për të kërkuar që Tuzi ...

Kryetari i Tuzit po hetohet se shkeli masat kundër COVID-19

Prokuroria e Shtetit malazias po heton Kryetarin e Bashkisë së Tuzit, Nik Gjeloshaj nën dyshimin se i njëjti ka shkelur masat shëndetësore të vendosura kundër ...

Kryetari i Tuzit për zgjedhjet në Luginën e Preshevës: Kur shqiptarët bashkohen, përherë fitojnë

Kryetari i Tuzit, Nik Gjeloshaj, me anë të një deklarate ka thënë se i gëzohet rezultateve të shkëlqyera të zgjedhjeve në Luginën e Preshevës.