Postet nga: Nicolas Guillou

Vendimi i plotë i Gjykatës Speciale për refuzimin e kërkesës së Thaçit për përjashtimin e gjyqtarit Guillou

Gjykata Speciale, të premten (12.04.2024), ka publikuar vendimin e plotë për refuzimin e kërkesës së ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për përjashtimin ose zë...

Specialja hedh poshtë kërkesën e mbrojtjes së Thaçit për përjashtimin e gjykatësit Guillou

Gjykata Speciale ka bërë të ditur se është rrëzuar kërkesa e mbrojtjes së Hashim Thaçit për të hequr ose zëvendësuar gjykatësin Nicolas ...

Specialja kërkon të kontakohet urgjentisht Ministria e Drejtësisë lidhur me financimin e avokatëve të Shalës dhe të tjerëve

Sabit Januzi, Ismet Bahtijari dhe Haxhi Shala janë të akuzuarit e fundit të cilët po përballen me drejtësinë në Gjykatën Speciale në Hagë.

Haxhi Shala deklarohet i pafajshëm për akuzat e Gjykatës Speciale

Haxhi Shala, ish-deputet dhe ish-epror i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), është deklaruar i pafajshëm për tre pikat e akuzës që i janë ngarkuar nga ...

Gjykatësi i Gjykatës Speciale, Nicolas Guillou, zgjidhet gjykatës në Gjykatën Penale Ndërkombëtare

Nicolas Guillou, gjykatës në Dhomat e Specializuara të Kosovës (Gjykatën Speciale), pritet që këtë pozitë ta ushtrojë në Gjykatën Penale Ndërkombëtare (GJPN).

Arrestimi i Isni Kilajt, Specialja jep arsyet për vazhdimin e paraburgimit

Gjykata Speciale ka publikuar vendimin dhe arsyet për vazhdimin e paraburgimit ndaj ish-komandantit të UÇK-së, njëherësh ish-kryetarit të Malishevës, Isni Kilaj.

Hagë - Fillon konferenca e dytë mbi ecurinë e çështjes ndaj Sabit Januzit dhe Ismet Bahtjarit

Dhomat e Specializuara në Hagë po mbajnë konferencën e dytë mbi ecurinë e çështjes ndaj Sabit Januzit dhe Ismet Bahtjarit.

Gjykata Speciale refuzon kërkesën për përshpejtimin që 8 diplomatë ndërkombëtarë të dëshmojnë pro Hashim Thaçit

Gjykata Speciale në Hagë ka refuzuar kërkesën për përshpejtimin e Gregory Keohe që tetë diplomatë ndërkombëtarë të japin dëshminë e tyre pro-ish presidentit ...