Postet nga: Nicholas Abbot

Ambasadori i Britanisë së Madhe, Nicholas Abbott, ka vizituar kompaninë “Viva Fresh Store”

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, sot ka vizituar kompaninë “Viva Fresh Store” dhe më këtë rast, ai u takua me menaxhmentin dhe pronarin e kompanisë ...

Mbyllet për media takimi i Komisionit parlamentar me ambasadorin britanik

Pa praninë e mediave ka vazhduar takimi mes anëtarëve të komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë dhe ambasadorit të Mbretërisë së Bashkuar, Nicholas Abbott.

Ministria e Mbrojtjes nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Mbretërinë e Bashkuar

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar. Nënshkrimi është bërë nga ministri ...

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar: Kosova duhet të jetë me transparente

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbot gjatë një forumi të organizuar nga Lëvizja FOL ka folur rreth marrëdhënieve në mes Kosovës dhe ...

Mbretëria e Bashkuar ndanë dy milionë euro për shëndetësi dhe arsim në Kosovë

Dy milionë euro janë ndarë për shëndetësinë dhe arsimin në Kosovë nga Mbretëria e Bashkuar.

Ambasadori britanik për vendimin e Kushtetueses: Dikush mund të gëzohet, dikush mund të zemërohet

Ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Nicholas Abbot ka shkruar në Twitter se kjo javë është e rëndësishme për Kosovën pasi pritet vendimi i ...