Postet nga: Ngrohtorja

Termokos fillon sezonin e ngrohjes me 15 tetor

Ngrohtorja e kryeqytetit  “Termokos” është e gatshme që të nisë sezonin e ngrohjes me 15 tetor në qoftë se kushtet klimatike do të jenë të nevojshme.

‘Komuna e Gjakovës u Injorua nga Qeveria’

Mimoza Kusari-Lila ka akuzuar Qeverinë e Kosovës se e ka injoruar Komunën e Gjakovës ndonëse kjo ka qenë shumë e pranishme me kërkesa dhe projekte.

Donacioni i Ftohtë në Gjakovë

Donacioni i Ftohtë në Gjakovë

Qeveria e Kosovës rrezikon të humbë një investim prej 12 milionë eurosh për efiçiencë të energjisë në ngrohtoren e Gjakovës.

Kronikë e Një Skandali të Paralajmëruar

Kronikë e Një Skandali të Paralajmëruar

Diplomati evropian, shefi i Komunitetit të Energjisë, Janez Kopac, i cili ka qenë së fundmi në Kosovë, ka folur hapur për emisionin “Jeta në Kosovë” për një donacion ...

Mimoza Kusari e Zhgënjyer në Qeverinë e Kosovës

Mimoza Kusari e Zhgënjyer në Qeverinë e Kosovës

Kryetarja e komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari- Lila thotë se është e zhgënjyer nga qeveria e Kosovës për atë që ajo e quajti zvarritje të ...

Ngrohtorja e Gjakovës në Luftë për Mbijetesë

Ngrohtorja e Gjakovës në Luftë për Mbijetesë

Zyrtarë të Ngrohtores në Gjakovë thonë se qeveria e Kosovës duhet të ngutet për ta marrë vendimin për shpronësim të tokave, në bazë të kërkesë...

Qeveria Miraton Shqyrtimin e Shpronësimeve për Ngrohtoren

Propozim-vendimi për shqyrtimin e mëtejmë të kërkesës për shpronësim për interes publik të pronave të paluajtshme të pronarëve dhe zotëruesve të ...