Postet nga: ngrohje

Si të aplikoni për subvencione për efiçiencë të energjisë?

Që nga e enjta është hapur thirrja e Ministrisë së Ekonomisë për subvencionim të efiçiencës së energjisë për ngrohje për qytetarët.

Inspektorati i Tregut kontrollon bizneset që shesin pajisje për ngrohje nëse i kanë rritur çmimet

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) përmes Inspektoratit të Tregut dhe në bashkëpunim me inspektorët e tregut komunal, sot kanë inspektuar disa operatorë ekonomik ...

Impianti i ngrohjes me biomasë në Gjakovë, qytete tjera po e shqyrtojnë po ashtu këtë alternativë

Një impiant i ngrohjes me biomasë ka zëvendësuar sistemin 40-vjeçar të bazuar në naftë në rrethinën e Gjakovës dhe tani po gjeneron energji të pastë...

Kriza energjetike: Evropianët zgjedhin mes ushqimit dhe ngrohjes

Nuk ka më hekurosje, por ka përdorim të kufizuar të furrës dhe dush në punë. Kështu evropianë po përpiqen të kursejnë energjinë elektrike, por faturat e ...

Termokos: Kënaqshmëria e konsumatorëve me shërbimet e ngrohjes 98.4%

Ngrohtorja e Prishtinës ‘Termokos’ në bashkëpunim me Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike ka realizuar raportin për kënaqshmërinë e konsumatorëve me shërbimet e kësaj ...

Maqedonia e Veriut rrit çmimin e ngrohjes dhe të energjisë

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut nga 1 janari do të marrin fatura më të larta të energjisë elektrike dhe të ngrohjes qendrore.