Postet nga: ngrohja

Burimet e ujërave të ngrohta të shfrytëzohen për ngrohje në Kosovë

Furnizimi i qëndrueshëm me energji pa e ndotur mjedisin është një nga sfidat më të mëdha të Kosovës dhe vendeve të tjera. Energjia dhe mjedisi janë ...

Zyra Kombëtare e Auditorit: Përcaktimi i tarifave nga rregullatorët nuk përputhet me shpenzimet reale

 

Maliqaj skanon gjendjen në Teatrin Kombëtar, prioritet ngrohja e objektit

Mbi 50 mijë litra naftë llogaritet se harxhon Teatri Kombëtar i Kosovës për ngrohje gjatë një sezoni, e cila e përkthyer në euro arrin një shumë të ...

Fakulteti i Filologjisë tash e tre ditë pa ngrohje

Në ditët kur ka filluar të bjerë bora e parë dhe temperaturat minimale kanë shkuar deri në -4  gradë celsius, në Fakultetin e Filologjisë të Universitetit të Prishtinës ë...

Termokos nis punimet për zgjerimin e rrjetit të ngrohjes

Ngrohtorja e qytetit “Termokos” ka filluar punimet për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në Prishtinë.

‘Termokos’ për dy vjet vendosi 13 kilometra gypa të rinj për ngrohje në kryeqytet

Ndërmarrja publike për furnizim me ngrohje në Prishtinë “Termokos” për dy vjet ka vendosur 13 kilometra gypa të rinj të ngrohjes nëpër kryeqytet.

Prishtinë, banorët e 'Rrugës B' ankohen për mungesë të ngrohjes qendrore

Në një nga lagjet e Prishtinës, banorët po presin kyqje në ngrohtoren e qytetit Termokos derisa komuna dhe kjo ngrohtore arsyetojnë vonesat në mënyra të ndryshme.

Selim Pacolli flet për zgjerimin e Termokosit

Nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli ka treguar për planet e zgjerimit të ngrohtores së qytetit nëpër lagje të ndryshme.