Postet nga: ngritja e çmimeve

Pas raportimit në KALLXO.com, ATK kontrollon biznesin për të cilin u raportua se shtrenjtoi miellin

Qytetarë nga Peja kanë raportuar të enjten në KALLXO.com se një biznes po e shfrytëzonte gjendjen emergjente në të cilën është vendi për të përfituar ...

Pas raportimit në KALLXO.com, aksion i ATK-së në barnatoret e Pejës, ngirsin çmimet e barnave

Administrata Tatimore e Kosovës ka konstatuar diferenca në çmimet e barnave në tri barnatoret të ndryshme në Komunën e Pejës.

ATK: Deri më tani 516 raste të trajtuara për rritje të çmimeve

Përmes një komunikate për media ATK ka njoftuar se deri më tani kanë pranuar rreth 1809 thirrje nga qytetarët për rritje të çmimeve nga bizneset dhe se ...

Coronavirus: Aksioni i qeverisë Kurti pas rritjes së çmimeve

Inspektorë të Administratës Tatimore të Kosovës u janë përgjigjur ankesave të qytetarëve të cilët kanë raportuar për rritje të çmimeve të produkteve ushqimore dhe ...

Autoriteti i Konkurrencës paralajmëron “gjoba të larta” për bizneset që ngrisin çmimet

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka mbajtur një konferencë për media në lidhje me masat që do merren ndaj ngritjes së çmimeve të produkteve ushqimore ...

Efektet e tarifës 100%, rriten çmimet për 2.4%

Çmime e konsumit në muajin shtator u rritën për 2.4 përqind më shumë se në shtatorin e 2018-ës. Kjo rritje e çmimeve bëhet krahasuar me shtatorin ...

Ndërtimi i banesave në Kosovë shtrenjtohet, faktor transporti

Çmimet e ndërtimit në Kosovë u shtrenjtuan për 2 për qind për  muajt janar-mars. Shkaktar kryesor i kësaj rritje ishte transporti.

Në 2018-ën, konsumi u shtrenjtua mbi 1%

Raporti i Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) lidhur me “Indeksin e Harmonizuar të Çmimeve të Konsumit “(IHÇK) për vitin 2018, tregon se çmimet ishin më të shtrenjta ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!