Postet nga: Ngadhnjim Kastrati

Reagon ZKA pas deklaratës së Ngadhnjim Kastratit në ‘Kallxo Pernime’

Në emisionin e mbrëmshëm në “Kallxo Pernime”, ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Ngadhnjim Kastrati ka thënë se Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, nuk e ...

Ish-drejtori Ngadhnjim Kastrati: RTK-ja e di saktë për secilin borxh që i kanë operatorët ekonomikë

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për raportin e Auditorit për Radiotelevizionin e Kosovës.

Ish-drejtori i RTK-së komenton punësimet e dhëndrit të kryetarit të bordit dhe të djalit dhe të resë së Gani Thaçit

Ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Ngadhnjim Kastrati, në emisionin “Kallxo Përnime” ka folur për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm në RTK.

Kastrati: Auditorja e Përgjithshme nuk e ka publikuar raportin e vitit 2018 për RTK-në

Ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Ngadhnjim Kastrati, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se Auditorja e Përgjithshme, Vlora Spanca, nuk e ka publikuar raportin e ...

Auditori: Ngadhnjim Kastrati ishte zgjedhur drejtor i RTK-së në mënyrë të paligjshme

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur se përzgjedhja e Ngadhnjim Kastratit si drejtor i përgjithshëm i Radio Televizionit të Kosovës në vitin 2019 ka qenë i ...

Kryetari i bordit të RTK-së: Raporti i Inspektoratit të Punës për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit, i çuditshëm dhe i paparanueshëm

Javën e kaluar, Inspektorati i Punës ka nxjerrë në raport zyrtar për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit nga pozita e drejtorit të përgjithshëm të Radiotelevizionit të ...

Çfarë thotë raporti i Inspektoratit të Punës për shkarkimin e Ngadhnjim Kastratin nga pozita e drejtorit të RTK-së? (Dokument)

Inspektorati i Punës ka dal me një raport zyrtar në lidhje me shkarkimin e Ngadhnjim Kastratit nga pozita e drejtorit gjeneral të Radiotelevizionit të Kosovës nga bordi në ...

Ish-drejtori i RTK-së pranon raportin e Inspektoratit të Punës rreth shkarkimit të tij nga bordi

Ish-drejtori i Radiotelevizionit të Kosovës, Ngadhnjim Kastrati, ka thënë për KALLXO.com se ankesa e tij dhe raporti zyrtar i Inspektoratit të Punës rreth mënyrë...