Postet nga: Ngacmimi seksual

Rektori: Raportoni te ‘Jeta në Kosovë’ për rastet e ngacmimit seksual në UP

Rastet e ngacmimeve seksuale në Universitetin e Prishtinës po shihen si fenomen shqetësues për këtë institucion.

Kërkohet Shkarkimi i Prorektores për Deklaratat Lidhur me Ngacmimin Seksual

Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) ka reguar lidhur me deklaratat e Prorektores së Universitetit të Prishtinës, Teuta Pustina lidhur me ngacmimet seksuale në universitet.

Babai nga Korça Dënohet me Burg nën Dyshimin se Ngacmoi Seksualisht Vajzën

Gjykata e Korçës ka dënuar me 6 vjet burg 36-vjeçarin Edison Shuli, i akuzuar për ngacmim seksual të vajzës së tij vetëm 5 vjeçe.

Gjykatat dhe UP Nuk e Ndëshkojnë Ngacmimin Seksual

Gjykatat në Kosovë kanë dështuar t’i trajtojnë rastet e ngacmimit seksual, u tha sot në një tryezë të organizuar nga Qendra Kosovare për Studime Gjinore.

Shqetëson Niveli i Lartë i Ngacmimeve Seksuale në Punë

Brenda një viti e gjysmë janë regjistruar mbi 50 raste të ngacmimit seksual në punë, është thënë sot në një konferencë rreth kësaj teme, të organizuar nga Qendra Kosovare ...

Ta Çrrënjosim Autoritetin Mashkullor dhe Përbrendësojmë Kurajon!

Që kur kam filluar shkollën, e mbaj mend se jam ballafaquar me ngacmim seksual. Ishte fillimi i viteve të 90-ta kur bashkë me familjen u kthyem nga Norvegjia ku ...

Keqpërdorimi Seksual i Personit të Mitur

Policia e Kosovës njofton për një rast të keqpërdorimit seksual të personit nën 16-vjeç.

Tentim- Dhunimi në Ferizaj, Ngacmim Seksual në Gjakovë

Policia e Kosovës të enjten ka arrestuar dy persona për shkak të dyshimeve se në dy raste të ndara kanë për tentim-dhunim dhe ngacmim seksual.