Postet nga: Nexhmedin Musliu

Shtyhet seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu

Gjykimi ndaj ish inspektorit të Komunës së Prizrenit, Nexhemdin Musliu, i cili po akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ka dështuar që të mbahet.

Ish inspektori i ndërtimit dënohet me burgim efektiv, u gjet fajtorë për lejimin e ndërtimeve pa leje në Prizren

Ish inspektori i ndërtimit në Komunën e Prizrenit Nexhmedin Musliu është shpallur sot fajtor nga Gjykata për keqpërdorim të detyrës.

Rrëfimi para gjykatës i pronarit që ndërtoi pa leje në Prizren

Ish inspektori i ndërtimit Nexhmedin Musliu, i akuzuar nga Prokuroria e Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar sot me dëshmitarin Tyrkan Alibajro.

Dështon seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu, policia nuk arrin ta gjejë dëshmitarin

 

Ndërtimet pa leje në Prevallë, kryeinspektori i mjedisit dhe inspektorët e Prizrenit dalin para gjyqit

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj kryeinspektorit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Bedri Halimi, si dhe katër inspektorëve të Komunës së ...

Nuk ndihen fajtorë inspektorët e akuzuar për lejim të ndërtimeve pa leje në Prevallë

Inspektorët Enver Bytyqi, Nexhmedin Musliu, Bashkim Krasniqi, Ruzhdi Daka dhe Bedri Halimi, të akuzuar nga Prokuroria Speciale për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar, thanë në ...

Dalin para gjyqit inspektorët e akuzuar se lejuan ndërtime pa leje në Prevallë

Mungesa e njërit të akuzuar ka bërë që të dështojë mbajtja e seancës gjyqësore ndaj 4 inspektorëve të Komunës së Prizrenit dhe një inspektori ...