Postet nga: Nexhmedin Musliu

Apeli ia kthen në gjobë dënimin me burgim inspektorit të ndërtimit nga Prizreni

Inspektorit të ndërtimit nga Prizreni, Nexhemdin Musliut dënimi me burg i është zëvëndësuar në dënim me gjobë nga Gjykata e Apelit.

Mbindërtimet në Prizren, inspektori thotë se nuk ka qenë në dijeni se objekti ka pasur tejkalim të lejes

I akuzuar se si inspektor i ndërtimit nuk kishte ndërmarrë veprime kundër ndërtimeve pa leje nga një investitor, me ç'rast ka dëmtuar zonën e ...

Ndërtimet pa leje në Prizren, Supremja kthen në rigjykim rastin e inspektorit të dënuar me 18 muaj burg

Gjykata Supreme e Kosovës e ka kthyer në rigjykim rastin e inspektorit të ndërtimit, Nexhmedin Musliu, i dënuar me 18 muaj burg.

Ndërtimet pa leje në Prizren, refuzohet ekzaminimi psikiatrik i të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar kërkesën për trajtim në Institutin e Forenzikës së Psikiatrisë në rastin e inspektorit Nexhmedin Musliu.

Prizren, i akuzuari me probleme shëndetësore, shtyhet gjykimi i inspektorit të ndërtimit

Gjykata e Prizrenit e ka pranuar kërkesën e të akuzuarit për shtyrje të seancës për shkak se nuk ndihej mirë me shëndet.

Inspektori i ndërtimit dënohet me 8 muaj burgim për ndërtimet pa leje në Prizren

Inspektori i ndërtimit, Nexhmedin Musliu të enjten është shpallur fajtor dhe është dënuar nën akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Ish-inspektori komunal, i akuzuar se nuk rrënoi mbindërtimet pa leje, kërkon negocim për pranimin e fajësisë

Ish-inspektori i ndërtimtarisë në Komunën e Prizrenit, Nexhmedin Musliu, pak para se të japë mbrojtjen e tij, ka kërkuar nga Prokuroria negocim për pranimin e marrë...

Gjykimi i ish-inspektorit për mbindërtimin në Prizren, mbrojtja kërkon që eksperti të japë sqarime shtesë

Gent Gjini, mbrojtës i të akuzuarit Nexhmedin Musliu, ish-inspektor komunal i ndërtimit në Prizren, në seancën e sotme ka propozuar që të ftohet eksperti për të ...