Postet nga: Nexhmedin Musliu

Ndërtimet pa leje në Prizren, Supremja kthen në rigjykim rastin e inspektorit të dënuar me 18 muaj burg

Gjykata Supreme e Kosovës e ka kthyer në rigjykim rastin e inspektorit të ndërtimit, Nexhmedin Musliu, i dënuar me 18 muaj burg.

Ndërtimet pa leje në Prizren, refuzohet ekzaminimi psikiatrik i të akuzuarit

Gjykata e Prizrenit të martën ka refuzuar kërkesën për trajtim në Institutin e Forenzikës së Psikiatrisë në rastin e inspektorit Nexhmedin Musliu.

Prizren, i akuzuari me probleme shëndetësore, shtyhet gjykimi i inspektorit të ndërtimit

Gjykata e Prizrenit e ka pranuar kërkesën e të akuzuarit për shtyrje të seancës për shkak se nuk ndihej mirë me shëndet.

Inspektori i ndërtimit dënohet me 8 muaj burgim për ndërtimet pa leje në Prizren

Inspektori i ndërtimit, Nexhmedin Musliu të enjten është shpallur fajtor dhe është dënuar nën akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Ish-inspektori komunal, i akuzuar se nuk rrënoi mbindërtimet pa leje, kërkon negocim për pranimin e fajësisë

Ish-inspektori i ndërtimtarisë në Komunën e Prizrenit, Nexhmedin Musliu, pak para se të japë mbrojtjen e tij, ka kërkuar nga Prokuroria negocim për pranimin e marrë...

Gjykimi i ish-inspektorit për mbindërtimin në Prizren, mbrojtja kërkon që eksperti të japë sqarime shtesë

Gent Gjini, mbrojtës i të akuzuarit Nexhmedin Musliu, ish-inspektor komunal i ndërtimit në Prizren, në seancën e sotme ka propozuar që të ftohet eksperti për të ...

Mbindërtimet në Prizren, aprovohet kërkesa për ekspertizë financiare për vlerësimin e dëmit ndaj Komunës së Prizrenit

Në procesin gjyqësor ndaj ish-inspektorit të ndërtimit, Nexhmedin Musliu, dje (e martë), është aprovuar kërkesa për ekspertizë financiare rreth vlerësimit të dëmit të shkaktuar ...

Mbindërtimet në Prizren, dështon për të tetën herë seanca ndaj ish inspektorit Nexhmedin Musliu