Postet nga: Nexhat Krasniqi

Komisioni e largon nga shërbimi civil të sanksionuarin nga SHBA-ja, Nexhat Krasniqin

Komisioni disiplinor ka marrë vendim që ta largojë nga shërbimi civil Nexhat Krasniqin, pasi i njëjti në fillim të këtij muaji u hyri në listë të zezë ...

Ministria e Liburn Aliut dërgon kërkesë për marrjen e masave disiplinore për Nexhat Krasniqin

Ministria e Infrastrukturës iu është drejtuar me kërkesë Komisioni Disiplinor të kësaj ministrie, që të trajtojnë rastin e Nexhat Krasniqit, pasi të njëjtit iu ndalua hyrja ...

Nexhat Krasniqi mohon akuzat se ka qenë i përfshirë në korrupsion

Nexhat Krasniqi, i cili pas sanksioneve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), është pezulluar nga detyra e udhëheqësit të Divizionit të Prokurimit në Ministrinë e Mjedisit, ...

U pezullua nga pozita pas sanksionimit nga SHBA, Nexhat Krasniqi emërohet drejtor në Departament tjetër të Ministrisë

Nexhat Krasniqi, pas sanksioneve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), është pezulluar nga detyra e udhëheqësit të Divizionit të Prokurimit në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapë...

Gashi kërkon nga qeveria sqarime rreth Nexhat Krasniqit

Kreshnik Gashi nga KALLXO.com, ka kërkuar llogari nga Qeveria të dalë dhe të sqaroj se pse e ka leju një person të tillë (Nexhat Krasniqi), të jetë në ...

Kastrati: Krasniqi është person që ka përkrahje nga Hysen Durmishi

Qëndron Kastrati nga PSD-ja ka thënë se Nexhat Krasniqi, i cili ka hyrë në listën e zezë të SHBA-së, ka pasur mbështetjen e zëvendësministrit, ...

'S’ka pasur ndonjëherë zyrtar të qeverisë në listën e zezë deri më tash'

Deputetja nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Blerta Deliu- Kodra në emisionin “Kallxo Përnime”, ku u fol për listën e zezë të ShBA-së, që ...

'Qeveria Kurti e rehabilitoi Nexhat Krasniqin' - VIDEO

Deputeti nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Pal Lekaj ka thënë se Nexhat Krasniqi, shef i Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturë...