Postet nga: Nexhat Çoçaj

Apeli urdhëron rigjykim të ri për Nexhat Çoçajn

Gjykata e Apelit e ka kthyer në rigjykim rastin e ish-drejtorit të Arsimit të Komunës së Prizrenit, Nexhat Çoçaj, i cili akuzohet për keqpërdorim të mjeteve ...

Gjykata shpall akgjykim lirues për Nexhat Çoçajn

Nexhat Çoçaj, ish drejtor i Arsimit në Komunën e Prizrenit është liruar nga akuzat nga Gjykata Themelore e Prizrenit. Derisa në pikën 1 të aktakuzës prokuroi ka ...

Gjykata sot vendos për Nexhat Çoçajn, akuzohet për keqpërdorim të fondit për javën e dëshmorit

Nexhat Çoçaj, Bekim Thaçi dhe Bedri Çejku sot do të paraqiten para Gjykatës së Prizren për t’u njoftuar me vendimin e trupit gjykues të pë...

Fjala përfundimtare në gjykimin për keqpërdorim të mjeteve në manifestimin për dëshmorin

Në Gjykatën e Prizrenit sot pritet të jepet fjala përfundimtare në gjykimin e ish-drejtorit të Arsimit të Komunës së Prizrenit, Nexhat Çoçaj, i akuzuar për ...

Gjykimi ndaj Nexhat Çoçaj, Bekim Thaçi dhe Bedri Çejku, nuk jepet as sot fjala përfundimtare

Nuk mbahet seanca për fjalën përfundimtare ndaj Nexhat Çoçajt, për arsye shëndetësore mungon prokurori çështjes. Sot ishte e paraparë të jepej fjala pë...

Vazhdojnë ‘maratonat’ e gjykimeve ndaj ish- drejtorit të arsimit në Prizren Nexhat Çoçaj

Tre të akuzuarit për keqpërdorim në manifestimin kushtuar një dëshmori të UÇK-së në Prizren dhanë mbrojtjen e tyre sot para gjykatës.

Apeli Vërteton Pafajësinë e Nexhat Çoçajt

Ish-drejtori i Arsimit në Prizren Nexhat Çoçaj dhe Shaip Buduri, drejtori i Gjimnazit “Gjon Buzuku” në këtë qytet janë liruar nga akuza për keqpërdorim detyre nga ...

Aktakuzë Edhe Ndaj Një Drejtori të Komunës së Prizrenit

Departamenti i Krimeve të Rënda i Prokurorisë Themelore të Prizrenit ka ngritur aktakuzë për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar edhe ndaj një drejtori të Komunë...