Postet nga: netflix

Në platformën e Netflix po vijnë shumë lojëra të reja

Disa vite më parë, Netflix vendosi ta zgjerojë biznesin e tij për të përfshirë edhe videolojëra. Përveç prezantimit tashmë të lojërave, ata paralajmëruan edhe ...

Jep dorëheqje bashkudhëheqësi i Netflixit

Reed Hastings ka dhënë dorëheqje nga roli i tij si bashkudhëheqës i Netflixit, kompani në të cilin ka kontribuuar për më shumë se 25 vjet.

Filmi shqiptar 'Nëntori i Ftoftë' edhe në NETFLIX

Filmi “Nëntori i Ftoftë”, me regjisor dhe koproducent Ismet Sijarina nga sot mund të shihet edhe në Netflix.

Egjipti i kërkon Netflixit të veprojë në përputhje me 'vlerat' e tij shoqërore

Rregullatori i mediave në Egjipt i ka kërkuar platformës Netflix, dhe shërbimeve tjera të ngjashme, që të veprojnë në përputhje me “vlerat shoqërore” të kë...

Netflix po zgjeron politikën e tij për ndarjen e fjalëkalimeve

Rregullat e reja janë të vlefshme vetëm në zonën e pesë vendeve në Amerikën e Jugut, por mos u befasoni nëse ato shtrihen edhe në vende ...

Netflix ka filluar me pagesa për shpërndarjen e fjalëkalimit me persona të tjerë

Platforma Netflix ka filluar testimin për shpërndarjen e fjalëkalimit të përdoruesve me persona të tjerë, në Peru, Kili dhe Kosta Rika, dhe sipas raporteve fillestare, ka ...

Më shumë klientë afatgjatë të Netflix po i anulojnë abonimet e tyre

Se cila është situata aktuale në Netflix, më së miri tregojnë luhatjet e çmimeve të aksionit nga nëntori i vitit të kaluar e deri më sot. Ndërkohë që ...

Në fund të vitit Netflix do të kërkojë pagesë shtesë për ndarjen e fjalëkalimit

Miliona familje që i ndajnë llogaritë e tyre Netflix me miqtë dhe familjen mund t’iu duhet që së shpejti të paguajnë shumë më shumë për t'u abonuar në...