Postet nga: Netanyahu

Lufta në Gaza, shtohet presioni ndaj kryeministrit izraelit Netanyahu

Ndërsa prej luftimeve në Rripin e Gazës po rritet numri i viktimave si nga pala izraelite dhe ajo palestineze, po shtohet edhe presioni i brendshëm dhe i ...

Lufta Izrael - Hamas, Netanyahu zotohet për 'veprim të fuqishëm' në Rafah

Netanyahu e ka ripohuar vendosmërinë e tij për të kryer operacione të gjera ushtarake në Rafah, duke e theksuar angazhimin e Izraelit për të arritur "fitoren absolute". ...

Protestuesit izraelitë po bëjnë thirrje për demokraci, por çfarë ndodh me pushtimin e palestinezëve?

Izraeli po tronditet nga një valë protestash masive që bëjnë thirrje për ruajtjen e demokracisë së vendit. Mirëpo kësaj lëvizje pro-demokracisë i mungon ndonjë mesazh ...

Protestat në Izrael: Kryeministri Netanyahu e shtyn vendimin mbi reformat ligjore

Qetësia dhe rendi publik po rikthehet në Izrael pasi kryeministri Benjamin Netanyahu njoftoi se do ta shtyejë për më vonë një pjesë kyçe të planeve të diskutueshme ...

Izrael, Benjamin Netanyahu formon qeverinë e re

Benjamin Netanyahu, i cili shërbeu si kryeministër i Izraelit gjatë viteve 1996-1999 dhe përsëri gjatë viteve 2009-2021, do të kthehet prapë në detyrën e kryeministrit.

Netanyahu, vizitë sekrete në Arabinë Saudite

Disa media izraelite kanë raportuar se kryeministri i këtij vendi, Benjamin Netanyahu ka vizituar në mënyrë sekrete Arabinë Saudite më 22 nëntor, për të takuar udhëheqë...