Postet nga: Nëntori i ftohtë

‘Nëntori i ftohtë’ merr çmim në Festivalin e Filmit në Tiranë

Filmi “Nëntori i ftohtë”  me regji të Ismet Sijarinës ka marrë çmimin “Skenari më i mirë”, në festivalin e filmit, “Tirana International Film Festival”, që u mbyll një ...

Filmi ‘Nëntor i ftohtë’ shfaqet sot në Köln të Gjermanisë

Filmi “Nëntor i ftohtë”, (Cold November) me regji të Ismet Sijarinës shfaqet sot në kuadër të muajit të filmit “Allerweltskino” në Köln të Gjermanisë.

Filmi  'Nëntori i ftohtë' merr çmimin special në ‘GoEast Film Festival’ të Gjermanisë

Filmi “Nëntor i ftohtë” (Cold November) me skenar të Arian Krasniqit dhe regji të Ismet Sijarinës ka triumfuar në festivalin ‘GoEast Film Festival” në Wesbaden të Gjermani, duke ...

Filmi ‘Nëntori i ftohtë' pjesë e festivalit 'RiverRun International Film Festival’

Filmi “Nëntori i ftohtë” (Cold November) i regjisorit Ismet Sijarina do të marrë pejsë në festivalin e filmit “RiverRun International Film Festival” që mbahet nga 4 deri më 14 prill 2019 në ...

‘Nëntori i ftohtë’ vazhdon të shfaqet në Cineplexx Kosova

Filmi “Nëntori i ftohtë”, me regji të Ismet Sijarinës vazhdon të shfaqet në Kinemanë Cineplexx Kosova.

Filmi ‘Nëntori i ftohtë’ ‘rikthehet’ në Kosovë, në fundjavë shfaqet në Cineplex dhe Doku Kino

Pas rrugëtimit të gjatë dhe të suksesshëm nëpër kinema dhe festivale evropiane filmi “Nëntori i ftohtë”, me skenar të Ismet Sijarinës e Arian Krasniqit ...