Postet nga: Nënë Tereza

Nënë Tereza Shpallet e Shenjtë

“E shpallim Terezën e bekuar të Kalkutës të shenjtë dhe e vendosim në mesin e të shenjtëve, duke kërkuar që  ajo të nderohet si e tillë ...

Dita e Shenjtë

Në Vatikan sot do të zhvillohet ceremonia e shenjtërimit të humanistes shqiptare – Gonxhe Bojaxhiut, e njohur në botë si Nënë Tereza.

Shqiptarët Përgatiten ta Nderojnë Shenjtërimin e Nënës Terezë

Kishat katolike të Shqipërisë dhe Kosovës janë duke punuar së bashku për të organizuar ngjarje përkujtimore para dhe pas ceremonisë do të mbahet më 4 shtator në ...

Kosova Çon Paqe në Botë me Pullën e Nënë Terezës

Gonxhe Bojaxhiu, e njohur si Nënë Tereza është një figurë e njohur botërore me origjinë shqiptare që këtë vit do të shenjtërohet në Vatikan për ...

Kosova me Ditën e Bamirësisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar që 5 Shtatorin ta shpallin “Ditën e Bamirësisë- Nëna Terezë”.

Këshilla për Veshkat në Qendër të Prishtinës

Për nder të kësaj dite në tendat e vendosura në Bulevardin “Nënë Tereza” qytetarëve iu mundësua matja e tensionit arterial dhe analiza e glikemisë. Atyre ...

Shenjtërimi i Nënë Terezës Gëzon Liderët

Përmes një postimi në rrjetin social  Twitter, Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, tha se vendi dhe populli i Kosovës janë krenarë me emrin e Nënë Terezë...