Postet nga: Nenad Rashiq

Gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi për privatizimin e hidrocentraleve, eksperti tregon për dëmin mbi 1-milionësh nga qiraja mujore

Në Gjykatën e Prishtinës ka vazhduar gjykimi i ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2: Besim Beqaj, Mimoza Kusari- Lila, Dardan Gashi, Nenad Rashiq, si dhe i Arben Gjukës ...

Rasti 'Hidrocentralet', zyrtari i KEK-ut tregon për rolin e tij në procesin e shthurjes së KEK-ut para privatizimit të KEDS-it

Gjykimi ndaj ish-ministrave të Qeverisë ‘Thaçi 2” ka vazhduar në Gjykatën e Prishtinës.

Deklarohen të pafajshëm ish-ministrat e Qeverisë Thaçi 2 në rastin “Hidrocentralet”

Pasi energjia elektrike u rikthye në Gjykatën e Prishtinës ku po mbahej seanca në rastin e njohur si “Hidrocentralet”, ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, të akuzuarit u ...

Rasti ‘Hidrocentralet’, Besim Beqaj dhe të akuzuarit tjerë para gjykatës më 1 dhe 2 korrik

Gjykata e Prishtinës ka caktuar seancat e ardhshme ndaj ish-ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, në rastin e hidrocentraleve.

Konfirmohet aktakuza ndaj Besim Beqajt dhe të tjerëve në rastin ‘Hidrocentralet’

Është konfirmuar aktakuza ndaj ish ministrave të qeverisë “Thaçi 2”, në rastin e hidrocentraleve.

Petkoviq: Rashiq është kali i Trojës i Albin Kurtit

Drejtori i të ashtuquajturës Zyra për Kosovën në qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviq, ka thënë se Nenad Rashiq, është “kali i Trojës i Albin Kurtit”.

Paraburgim për 7 të dyshuarit se rrahën djalin e Nenad Rashiqit

Gjykata e Prishtinës, dega në Graçanicë ka shqiptuar masën e paraburgimit për 7 persona të dyshuar në lidhje me rastin e rrahjes së djalit të politikanit serb ...

Rrahja e djalit të Nenad Rashiqit, 7 të dyshuarit sot pritet të dalin para Gjykatës

Prokuroria e Prishtinës ka kërkuar paraburgim për 7 persona, të cilët dyshohen për rrahjen e djalit të politikanit serb në Kosovë, Nenad Rashiq.