Postet nga: Nehat Idrizi

Procesi i kontestuar i noterisë, flet kryetari i komisionit përzgjedhës

Kryetari i komisionit përzgjedhës të noterëve të rinj dhe ish-kryetari i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Nehat Idrizi, ka folur pas reagimeve mbi procesin e ...

Konkursi për noterë hetohet për konflikt interesi

Burime të KALLXO.com brenda Agjensionit Kundër Korrupsionit (AKK) kane konfirmuar se gjatë ditës agjensia ka kërkuar nga autoritetet e Ministrisë së Drejtësisë një raport mbi ...

Dyshime të forta për keqpërdorime në testin e noterisë

Reja e Nehat Idrizit është përgjigjur ne pyetjet e hartuara nga vjehrri i saj. Kallxo.com ka konfirmuar se Nehat Idrizi, kryetar i Komisionit të Noterisë, i përpiloi ...

Krerët e drejtësisë: Viti 2020 do të shënojë fundin e lëndëve të vjetra

Në një konferencë për media pas takimit të mbajtur të Bordit të Agjendës “Drejtësia 2020”, ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri dhe dy kryesuesit e këshillave, Nehat ...

Kryesuesi i KPK-së priti në takim Kryesuesin e KGjK-së

 

BE-ja monitoron rastet e gjykimeve që ndërlidhen me liberalizimin e vizave

 

KGjK: Projektligji për pagat dhe zyrtarët publikë shkel Kushtetutën

Në Komisioni për Legjislacion dhe Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsion u shqyrtua kërkesa e Këshillit Gjyqësor të Kosovë...

Komisioni parlamentar kërkon shpjegime nga KGjK për shtyrjet e seancave gjyqësore

Në mbledhjen e Komisionit për Legjislacion dhe Mandate, ku është diskutuar kërkesa për Projektligjin për paga dhe zyrtarët publikë, anëtari i këtij Komisioni, ...