Postet nga: Nedelko Spasojeviq

Dështon sërish gjykimi për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykimi për rastin e vrasjes së politikanit opozitar serb, Oliver Ivanoviq, i paraparë të mbahej të hënën (15.04.2024) u shty me kërkesë të mbrojtjes së të akuzuarve.

Edhe një seancë e dështuar ndaj të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit

Gjykimi ndaj pesë të akuzuarve për rastin e vrasjes së politikanit opozitar serb Oliver Ivanoviq, ishte paraparë të vazhdonte të mërkurën më13.03.2024, në Gjykatën e Prishtinë...

VIDEO - I akuzuari në lidhje me vrasjen e Oliver Ivanoviqit: Ma kanë ndryshuar deklaratën

Gjykimi për vrasjen e politikanit serb, Oliver Ivanoviqit më 2018-ën, u përcoll më kundërshtime avokatë – prokurori lidhur me provat që kjo e fundit i ka në ...

Çka deklaruan ish-hetuesit policorë që shkuan në vendin ku u vra Oliver Ivanoviqi?

Dy ish-hetues policorë të Policisë së Kosovës kanë dëshmuar sot në gjykimin e të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, gjashtë vite pas gjykimi ende pa epilog

Qytetarë të shumtë u mblodhën të martën në qytetin e Mitrovicës së Veriut dhe në Beograd për të shënuar përvjetorin e vrasjes në janarin ...

Vrasja e Oliver Ivanoviq - Aktakuzë ndaj një personi për pengim të procedurës

M. M. është personi i cili po akuzohet nga Prokuroria Speciale se ka ndërhyrë në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit duke e akuzuar për disa vepra penale.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë që ka ardhur në gjykatë bashkë me të akuzuarin

Ish-shefi policor i Mitrovicës së veriut, Sreqko Banoviq është paraqitur në Gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në lidhje me rastin e vrasjes së politikanit ...

Pamje nga dita kritike e vrasjes së Ivanoviqit shfaqen në gjykimin ndaj 6 të akuzuarve - VIDEO

Në gjykimin për rastin e vrasjes së politikanit serb, Oliver Ivanoviq, ku të akuzuar janë 6 persona, janë lëshuar video-incizime të ditës kur edhe ishte vrarë i Ivanoviq.