Postet nga: ndryshe

Telefonat Android 'Tradhtojnë' Vendndodhjen e Përdoruesve në Google

Shumica e telefonave të mençur Android mbledhin të dhënat e vendndodhjes dhe i dërgojnë ato tek Google, madje edhe kur shërbimi i vendndodhjes është i fikur.

Rusia Kërcënon Google Rreth Degradimit të Web Faqeve Ruse

Moska ka kërcënuar se do të hakmerret nëse Google i jep më pak rëndësi në rezultatet e tyre të kërkimit, artikujve të mediave shtetë...

FDA Miraton Pilulën e Parë Dixhitale

Kjo pilulë ka një funksion të veçantë Administrata amerikane e ushqimit dhe drogës (FDA) i ka tronditur të gjithë duke i dhënë përparësi pilulës ...

Kompanitë Teknologjike Fillestare Demonstrojnë Hotele të së Ardhmes

Mysafirët nga e gjithë bota po regjistrohen në hotelet me shumë klientë si këtu në Central London.

Piktura e Leonardo da Vinçit Është Shitur për 450 Milion Dollarë

Një pikturë 500 vjeçare e Krishtit që besohet të jetë pikturuar nga Leonardo da Vinçi, është shitur në Nju Jork për një rekord prej 450 milion dollarësh.

Taksitë Fluturues dhe Veturat e Reja Elektrike për Udhëtim në të Ardhmen

Udhëtarët e së ardhmes mund të lirohen nga rrugët e ngjeshura me trafik nëse realizohen planet e Uber për taksitë fluturues.

Kompjuteri i Rrallë Apple Del në Ankand

Lisa 1 në ankand për 40 mijë dollarë.

Përjashtohen Katër Skiatorë Rusë nga Lojërat Olimpike

Katër skiatorë rusë janë përjashtuar nga lojërat olimpike, pasi rezultatet nga testi treguan se ata kanë përdorur “doping” në lojërat olimpike, Sochi 2014.