Postet nga: Ndotja

Dyshohen se ndotën me vaj akuariumin në Portin e Durrësit, nis hetim ndaj stafit të anijes

Një sasi vajrash industrialë kanë ndotur ujërat e akuariumit në Portin e Durrësit, ndërsa policia vendore tha se shkak është bërë çarja e tubave të presionit ...

Gomat që nxirren nga përdorimi – Pse shteti po dështon t’i trajtojë ato? - VIDEO

Emrullah Spahiu nga Rahoveci është inxhinier i mjedisit. Ai është pjesë e kompanisë ‘D-Eco Trans’ që gjendet në fshatin Bllacë të Suharekës.

Cilat janë sfidat e ndotjes së lumenjve dhe menaxhimit të mbeturinave në Kosovë?

Ndotja më e madhe e lumenjeve shkaktohet nga derdhja e ujërave të zeza nga shtëpitë dhe bizneset, fshatrat përreth lumenjve përballen ende me mungesën e ...

Mbjellja e drunjve në qytetin e qymyrit dhe tymit

Organizata joqeveritare “Keep it Green” ka mbjellë disa pemë në tri shkolla publike të komunës së Obliqit. Ata synojnë që deri në fund të muajit maj t’i mbjellin 600 ...

Komuna e Lipjanit: Lumi Sitnica do të pastrohet javën e ardhshme - VIDEO

Ndotja në lumin Sitnica, te shtigjet e ecjes në Lipjan, e ka preokupuar të riun nga Lipjani, i cili ka vendosur që të ndërmarrë një iniciativë.

Karrige të demoluara e shportat e qytetit të Gjakovës në lum - Foto

Karrige të demoluara janë parë në qytetin e Gjakovës ndërsa qytetarët kanë dërguar fotografi edhe se si koshat e mbeturinave janë parë në lum.

Ndotje ndërkufitare: Përmbytjet nxjerrin në sipërfaqe “ishujt” e plastikës në Fierzë

Ndotja e liqenit të Fierzës nga mbetjet plastike dhe ato inerte u bë e dukshme pas reshjeve të fundit në zonat që shërbejnë si ujëmbledhës i ...

Ajër i pashëndetshëm në Prishtinë

Ajri sot në Prishtinë është i pashëndetshëm.