Postet nga: ndotja e ambientit

Liburn Aliu njofton për krijimin e një mekanizmi për uljen e ndotjes nga shishet

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës (MMPHI), Liburn Aliu ka njoftuar se në Kosovë shumë shpejtë do të krijohet “Sistemi i Rimbursimit të Depozitave”.

Ndotja e ambientit nga ndezja e furrave të gëlqeres, alarmon institucionet në Shtime

Policia e Kosovës në Shtime ka mbajtur një takim të përbashkët me përfaqësues nga Ministria e Ambientit, Inspektoratin për Ruajtjen e Mjedisit dhe Ambientit ...

Qeset e plastikës ende pa pagesë

Ndonëse, autoritetet në Kosovë kishin konfirmuar se nga janari i këtij viti qeset e plastikës do të bëheshin me pagesë, një masë e tillë nuk ka ...

Luftimi i korrupsionit në mjedis e shëndetësi

Koalicioni i Organizatave të Shoqërisë Civile dhe i Medieve ka mbajtur sot një konferencë me temën “Fuqizimi i Kapaciteteve të Shoqërisë Civile për luftimin e korrupsionit” ...

Kontrabanda në burgje - LIVE

Sonte në "Kallxo Pernime" po transmetohen pamjet ekskluzive të bastisjes për telefonë e drogë në Burgun e Dubravës.

Pamje - Qytetarët gjobiten për hudhje mbeturinash

Pak njerëz e dinë që në Kosovë hedhja dhe djegia e mbeturinave mund të dënohet me para.

Qeset e plastikës - të paguhen apo të zhduken?

Sa herë që shkon në një dyqan ushqimor, Valdete Kosumi thotë se merr prej aty një numër të madh të qeseve të plastikës.

Pamje e turpshme, hedhë mbeturinat nga makina (VIDEO)

Një qytetar është xhiruar në një rrugë në Kosovë, teksa nga makina në ngasje e sipër gjuan një qese me mbeturina në mes të rrugës.