Postet nga: ndihma

Pa punë e pa ndihma nga shteti, ende asnjë cent për qytetarët që humbën punën si pasojë e COVID19

Më 16 janar të këtij viti Qeveria në detyrë e Kosovës ka miratuar Programin e Rimëkëmbjes Ekonomike, në vlerë prej 222 milionë eurove.

Sektori privat ndihmohet me nëntë milionë euro

Vetëm 22 milionë euro deri më tani ka shpërndarë Ministria e Financave për sektorin privat nga fondi 222 milionë eurosh, fond ky në kuadër të Ligjit për ...

Kroacia do të rrisë praninë ushtarake në Kosovë në misionin e NATO-s

Kryeministri i Kroacisë Andrej Plenkoviq ka thënë të enjten në selinë e NATO-s në Bruksel se Koacia, në javët në vijim, do të rrisë numrin e pjesëtarë...

Qeveria, ndanë mijëra euro për kategori të ndryshme

Qeveria e Kosovës ka ndarë mjete për disa kategori që s'kanë qenë të përfshira më herët në ndihmën e qeverisë. Janë 3 milion euro për ...

Deputetët evropianë miratojnë paketën për rimëkëmbje

Deputetët e Parlamentit Evropian kanë miratuar planin për rimëkëmbje të këtij blloku, duke u hapur rrugën vendeve anëtare që të kenë qasje në ...

Shpend Ahmeti: Aplikimi për 50 euro për të prekurit me COVID-19 fillon prej nesër

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se aplikimi për ndihmën prej 50 euro për te prekurit me COVID-19 dhe 100 euro për pensionistë do fillojë prej ...