Postet nga: ndihma sociale

Qeveria dyfishon pagesën për përfituesit e skemës sociale

Qeveria e Kosovës ka dyfishuar pagesën mujore për përfituesit e skemave sociale për muajt nëntor dhe dhjetor të këtij viti.

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale u dha ndihma sociale dhe pensione mbi 200 mijë euro personave të punësuar

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale gjatë vitit 2020 ka ndarë ndihma sociale dhe pensione për persona të punësuar, në vlerë 254 mijë e 478 euro.

Coronavirusi -Si e menaxhuan komunat shpërndarjen e ndihmave për nevojtarët

Që nga përhapja e COVID-19 më 13 mars në Kosovë që pasoi edhe me mbylljen e bizneseve, shumica e Komunave kanë ndarë mjete buxhetore për t’u dalë në ...

Qytetari me kushte të vështira kërkoi ndihma dy herë, përfundon në Polici

Ndihmat e shpërndara për shkak te situatës së krijuar nga COVID-19 janë bërë mollë sherri mes administratorit të fshatit dhe qytetarit në Çikatovë të Re të ...

Fillon pagesa e skemës së ndihmës sociale, përfituesve u kërkohet të respektojnë masat kundër COVID-19

Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se sot ka bërë pagesën e skemës së ndihmës/asistencës sociale për të gjithë përfituesit e ...

Nga 1 Familje në Ditë iu Shtua të Varfërve të Kosovës në 2016-ën

Nga paslufta në Kosovë, varfëria vazhdoi të jetë njëri nga armiqtë më të mëdhenj. Krahas pamjeve të përditshme rrugëve të qyteteve ku shpesh pasqyrohet varfë...