Postet nga: Ndërtimi

Sa ka siguri në vendet e punës në Kosovë?

102 punëtorë kanë vdekur si pasojë e aksidenteve në vendet e punës që nga viti 2016 në Kosovë.

Gjermani: Kontrolle masive të punësimit ilegal në ndërtim

Në një aksion të gjerë në të gjithë Gjermaninë, autoritetet gjermane doganore zbuluan shumë punëtore pa leje qëndrimi apo pune. Po ashtu u gjetën shkelje të punë...

Si ndikoi neglizhenca në një shkatërrim kaq të madh në Turqi?

Mijëra ndërtesa janë shembur në Turqi. Shkatërrimi ishte i parandalueshëm, thonë ekspertët.

Mungesë e ajrit në Pallatin e Drejtësisë, KPK redukton punët e Prokurorisë së Apelit dhe Prokurorisë së Prishtinës

Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) ka marrë vendim për reduktim esencial të aktiviteteve në Objektin C të Pallatit të Drejtësisë, aty ku janë të vendosura Prokuroria ...

Kosto e ndërtimit në pikën më të lartë që nga viti 2013

Agjencia e Statistikave të Kosovës bën të ditur se indeksi i tërësishëm i kostos së ndërtimit në Kosovë pati ngritje për 1.8 për ...

Ministri Murati, thotë se Spitali i Podujevës do të bëhet - ama jo me buxhet por me kredi të buta

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka shkruar në profilin e tij në rrjetin social Facebook, se Spitali i Podujevës do të bëhet. Por e ka pranuar gjithsesi, ashtu ...

Deputeti nga Ferizaj thotë se Komuna lëshoi leje ndërtimore në kundërshtim me planin zhvillimor

Deputeti nga Ferizaj thotë se Komuna lëshoi leje ndërtimore në kundërshtim me planin zhvillimor

Prezantohet projekti gjigand i portit të Durrësit (FOTO)

Mohamed Alabbar, themelues dhe pronar i kompanisë EMAAR do të transformojë portin e Durrësit në një port turistik të ngjashëm me Dubai Marina, përmes një investimi 2 miliard ...