Postet nga: Ndërtimet pa leje

Komuna e Mitrovicës nis rrënimin e një objektit shumëkatësh

Komuna e Mitrovicës ka nisur sot një aksion për rrënimin e një objekti shumëkatësh në Mitrovicë.

Drejt Fundit Gjykimi i ish-Inspektorëve të Komunës së Prishtinës

Në gjykimin e rastit të ish- inspektorëve të komunës së Prishtinës sot u morën në pyetje pjesa e fundit e të akuzuarve.

I akuzuari: Në Kosovë do të ishte Dashur të Rrënohen 50.000 Objekte

Në gjykimin ku akuzohet bashkë me Jakup Dumanin, ish- drejtorin e Drejtorisë së Inspektoratit të Fushë-Kosovës, Atdhe Kabashi foli për numrin e objekteve që sipas tij do ...

Inspeksioni i Gjilanit Vazhdon Rrënimin e Objekteve pa Leje

Gjatë ditës së sotme, inspeksioni që funksionon në kuadër të Drejtorissë Komunale të Urbanizmit, ka demoluar disa shtylla të mbindërtimit në objektin e banimit kolektiv në “Rrugë...

Ndërtime pa Leje në Parkun Nacional

Ndërtime pa Leje në Parkun Nacional

Në Parkun Nacional Bjeshkët e Kabashit, në një vend ku mund të shkohet vetëm me makina terreni, KALLXO.com zbuloi ndërtimin e vilave pa leje.

7 Ndërtues Dëshmojnë në Gjykimin e Inspektorëve të Prishtinës

Shtatë pronarë të kompanive të ndryshme të ndërtimeve dëshmuan të hënën në gjykimin ku të akuzuar janë ish- kryeinspektori dhe 9 ish- inspektorë  të tjerë të ndë...

Komuna Rrënon Pjesën pa Leje të një Objekti

Ky objekt është ndërtuar si  aneks  banesor, ndërsa tejkaloi lejen e ndërtimit për një kat.

‘Vezët e Krimit’, 8 Muaj Hetime për Kotecin e Pulave në Fier

Caci Dhamo dhe e shoqja Zoica besojnë se rindërtimi i kotecit të shpendëve u ka sjellë ters; vezët e shtruar për zogj kanë dalë më shumë ...