Postet nga: Ndërtimet pa leje

Dhërmi, rrënohen 11 objekte të ndërtuara pa leje

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit në bashkëpunim me Policinë e Shtetit kanë ushtruar kontrolle në plazhe e hapësira publike në bazë të planit të masave të ...

Nuk e ndalin ndërtimin e hotelit pa leje në Parkun Kombëtar ‘Bjeshkët e Nemuna’, prokuroria hap rast tjetër penal

KALLXO.com ka raportuar për një rast ku Prokuroria e Pejës ka ngritur aktakuzë ndaj Mahir Shalës, nga kompania ndërtuese ‘INTERN INVESTMENT GROUP’, me seli në ...

Gjilan, ndërtimet pa leje të bëra gjatë kohës së pandemisë do të rrënohen

Të gjitha ndërtimet pa leje të kryera gjatë kohës së pandemisë në Gjilan, Komuna  ka vendosur të i rrënojë.

Organet e rendit dhe drejtësisë në Prizren mblidhen për ndërtimet pa leje në Prevallë

Policia në Rajonin e Prizren, Prokuroria, Inspektorët e Ministrisë, dhe drejtori i parkut nacional “Sharri”, janë mbledhur gjatë ditë së sotme për të diskutuar parandalimin e ndërtimeve ...

Komuna e Prishtinës dhe USAID nënshkruajnë marrëveshje për lejet e ndërtimit

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me USAID -in në programin për trajnimin e ndërtimeve pa leje.

Komuna rrënon një kat pa leje të objektit në Prishtinë (FOTO)

Inspeksioni i komunës së Prishtinës e ka nisur ditën me një operacion të rrënimit të një pjese të një objekti në qendër të qytetit.