Postet nga: Ndërtimet pa leje

Kalimi i lejes ndërtimore, Qeverisja e Përparim Ramës nis rrënimin në një objekt në lagjen Arbëria

Komuna e Prishtinës ka nisur rrënimin në një ndërtesë që ka tejkaluar lejen ndërtimore, në lagjen Arbëria.

Kuvendi miraton Ligjin për trajtimin e ndërtimeve pa leje

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin për trajtimin e ndërtimeve pa leje.

Komisioni e miraton zgjatjen për tri vite të Projektligjit për trajtim të ndërtimeve pa leje

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim shqyrtoi ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje.

‘Çdo 5 vjet Kosova mund të goditet nga tërmeti deri në 5 shkallë të rihterit’

Nisur nga tërmeti që goditi Turqinë dhe Sirinë këtë të hënë, në emisionin #KallxoPernime është diskutuar për tërmetet dhe kapacitetet e Kosovës karshi kë...

Aliu: Mbi 350 mijë objekte në Kosovë janë pa leje

Gjatë shqyrtimit të Projektligjit për trajtimin e ndërtimeve pa leje, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka folur për numrin objekteve pa ...

Aliu: Në të gjithë vendin janë mbi 300 mijë ndërtime pa leje

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka thënë se vendimi për plotësim-ndryshimin e Ligjit për ndërtime pa leje i miratuar sot në kabinetin qeveritar do ...

Inspektori i ndërtimit dënohet me 8 muaj burgim për ndërtimet pa leje në Prizren

Inspektori i ndërtimit, Nexhmedin Musliu të enjten është shpallur fajtor dhe është dënuar nën akuzat për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prishtina

Prishtinë, projektligji i ri pritet të shtyjë afatin për legalizim të ndërtimeve pa leje

Afati për legalizim të ndërtimeve pa leje në komunën e Prishtinës parashihet të shtyhet deri më 31 dhjetor 2025.